Call of Duty Modern Warfare Beta start deze weekend 23 - 25 Augustus 2019!

WELKOM BIJ DE GLADIATORS GAMING CLAN [GGC]

Daily stream on youtube and twitch! Like and Follow us.

Dagelijks nieuwe streams and live shows / Daily livestreams and shows:

Focus: Call of Duty Modern Warfare - Mode: Multiplayer, 2vs2 en MLG.

Met de komst van de nieuwste Call of Duty 2019 game, Modern Warfare, hebben wij  besloten om te focussen op Team play en Team work! Met name 2vs2 , Search and Destroy, Multiplayer en gamebattles MLG & ESL gaan we er keihard tegenaan.

Wij zijn weer actief aan het gamen in diverse gamemodes, dus de clan leden registratie staat weer open!

WELKOM BIJ GLADIATORSGAMING.NL!

Welkom bij de Gladiators Gaming Community. Wij zijn een hechte Nederlandse eSports Team voor Call of Duty. In een latere stadium hebben wij plannen om uit te breiden naar meerdere Console Games zoals; BattleField V,  Apex, Fortnite en meer!

Wij gamen graag op competitieve niveau in Call of Duty. Denk hierbij aan het gamen in een nauwe teamverband, het goed communiceren met elkaar, aanwijzingen geven, het maken en delen van Kills en elkaars rug dekken. Naast onze competitieve activiteiten schenken wij ook aandacht aan plezier, entertainment en fun!

Om je aan te sluiten bij de Gladiators Gaming Team moet je minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een goede headset. Enige game ervaring in de Call of Duty reeks is ook wel vereist. Meer informatie over hoe je ons Team kan joinen vind je hier: KLIK

GLADIATORS GEAR - INTERESSE? GRAAG E-MAILEN.

gladiators_gear_jerseys

GLADIATORS GAMING Nederland - HEDENDAAGS (2011 - 2018)...


Momenteel hebben wij 6 leden in de clan welke zeer actief gamen!

De Gladiators leden worden onderverdeeld in interne teams van 4 á 5 man. Deze zullen dan opereren als team Gladiators Alpha, team Gladiators Bravo, team Gladiators Charlie, team Gladiators Delta etc. etc..

Op de planning staat het organiseren van toernooien, aanwezig zijn op verschillende E-sports toernooien, merchandise ontwerpen voor Gladiators leden, sponsoring krijgen, commercials maken en veel meer..

Uiteraard maken we alsnog tijd voor teamplay en gezelligere game modes met z’n allen.
Het wordt dus een drukke/mooie jaar voor de Gladiators Gaming Clan!

COD BO4 - RT_GRIZZLY GAMEPLAY

ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?

vip_gladiators

gamegear